Domáce pečené musli
Spraviť si vlastné, domáce musli má hneď niekoľko výhod. Začnime tým, že presne viete, čo si do nich namiešate. Len kvalitné suroviny v takom množstve, v akom vám to najlepšie vyhovuje. Máte radi veľa orechov? Tak si ich pridáte viac. Nemusíte toľko hrozienok? Tak z nich uberiete. Nepridáte si do nich žiadne dochucovadlá, arómy alebo konzervanty. Náš recept dokonca neobsahuje klasický cukor, sladíme javorovým sirupom. Tak sa do toho pustime.
Domáce musli
Na domáce musli vám stačí pol hodina. Za tento čas si stihnete pripraviť zdravé a chutné raňajky, na ktorých si budete „pochrumkávať“ celý týždeň. Náš recept je nielen super jednoduchý ale aj univerzálny. Stačí, keď si zapamätáte postup. So surovinami sa môže kľudne improvizovať.
Čo potrebujeme: | Postup: |
Náš tip:
|
|
Inšpirujte sa aj týmito receptami:
Domáce musli vás určite nezačnú nudiť. Zakaždým si viete namiešať svoje obľúbené orechy, ovocie či semiačka. Ak ich nezjete na raňajky s bielym jogurtom, môžu vám nahradiť sladkosť počas dňa.