Nezadržateľne sa nám blíži jar a s ňou aj typické jarné chute, napríklad špagety ochutené medvedím cesnakom. Uvarte si ich.
Tento recept na špagety vás presvedčí, že dobré a chuťovo zaujímavé jedlá nemusia byť zložité.
Čo potrebujeme: |
Postup: |
- 1 balenie údeného TOFU (najlepšie ak si ho dopredu namočíme vo vode)
- 1 balenie špagiet
- 200 ml sójovej smotany
- Menší zväzok medvedieho cesnaku
- Čierne korenie, soľ, parmezán na dochutenie
|
- V hrnci zovrieme vodu a dáme variť špagety al dente.
- Medzitým si nakrájame medvedí cesnak a nadrobíme tofu.
- V panvici privedieme k varu smotanu.
- Vmiešame do nej nadrobené tofu, osolíme, okoreníme a pár minút povaríme.
- Odstavíme z ohňa, do omáčky pridáme uvarené cestoviny a najemno nasekaný medvedí cesnak.
- Na záver dochutíme parmezánom.
|
Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:
Cestoviny a pizza
Jedlá bez mäsa
Dezerty a koláče