Celozrnné cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou
ZDRAVÉ RECEPTY: Keďže sme január vyhlásili za mesiac celozrnných výrobkov, pripravili sme si pre vás dnes jeden naozaj rýchly, chutný a aj zdravý recept, ktorý určite poteší nielen vás, ale aj celú vašu rodinu. Verte, že naše celozrnné cestoviny s tuniakom, paradajkovou omáčkou a parmezánom naozaj ulahodia vašim chuťovým pohárikom.
Celozrnné cestoviny s tuniakom, paradajkovou omáčkou a parmezánom
Príprava tohto receptu trvá cca 15 – 20 minút. Klasické pšeničné špagety sme vymenili za celozrnné, kečup za paradajkový pretlak a namiesto kravského syra sme použili parmezán. Nezabúdajte, že konzumáciou celozrnných produktov pomáhate nielen svojmu zdraviu, ale i zdraviu celej vašej rodiny. Takže poďme na špagety s paradajkovou omáčkou:
Čo potrebujeme: | Postup: |
Naša rada:
|
|
Veríme, že vám naše cestoviny s tuniakom, paradajkovou omáčkou a parmezánom budú chutiť.
Kliknite na link a nájdete ďalšie chutné recepty na cestoviny a inšpiráciu na omáčky.
Prajeme vám dobrú chuť!