Chutná nátierka z tofu a sušených paradajok dodá šmrnc každým raňajkám či ľahkej večeri. Odporúčame podávať na špaldovej bagetke s trochou jarnej cibuľky.
Čo potrebujeme: |
Postup: |
- 1 ks tofu bazalka
- ½ červenej cibule
- soľ, čierne korenie
- olivový olej
- 6 ks sušené paradajky v olivovom oleji
- 1 lyžica dijonskej horčice
- jarná cibuľka na posypanie
|
- Na panvici pokvapkanej olivovým olejom opražíme cibuľu a na 2 minútky pridáme aj nakrájené tofu.
- Do mixéra pridáme opraženú cibuľu s tofu, sušené paradajky, osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme lyžicu dijonskej horčice.
- Podávame na špaldovej bagetke posypané jarnou cibuľkou.
|
Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:
Cestoviny a pizza
Jedlá bez mäsa
Dezerty a koláče