zeleninový šalát

Jemne pikantný zeleninový šalát s TOFU

Print Friendly

ZDRAVÉ RECEPTY: Tento zeleninový šalát s tofu a chilli papričkou si zaslúži pozornosť každého gurmána. Zatiaľ čo listový šalát vám dodá svieže vitamíny,  tofu zabezpečí prísun hodnotných bielkovín. Pri recepte nájdete energetickú hodnotu a cenu jednej porcie. To vám postráži nielen vašu líniu ale aj peňaženku.

Jemne pikantný zeleninový šalát

 

Ingrediencie Postup
  • 2 TOFU chilli
  • 300 g nakladaného ananásu
  • 4 jarné cibuľky
  • 2  fialové čakanky
  • 1 hlávkový šalát
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 limety
  • 1 paprička chilli
  • olej
  • dresing

 

  1. Listovú zeleninu umyjeme, necháme  odkvapkať a natrháme na menšie kúsky.
  2. TOFU nakrájame na kocky, cibuľku a chilli papričku nasekáme najemno.
  3. V mise zmiešame odkvapkaný ananás, cibuľku, čakanku, šalát, so šťavou z 1/2 limety, soľou, korením a olejom.
  4. Dôkladne premiešame a rozdelíme na taniere. Ozdobíme nasekaným chilli, TOFU a kúskami limety. Podávame s dresingom.

 

Ak vám bude tento zeleninový šalát chutiť a dostanete chuť aj na iné varianty, pozrite si všetky naše zeleninové šaláty.