Kotlíkový guláš z údeného tofu
ZDRAVÉ RECEPTY: Kotlíkový guláš poznáme ako jedlo, ktoré štandardne okrem iných surovín obsahuje najmä mäso. My vám však ponúkame jeho ľahšiu verziu – kotlíkový guláš z údeného tofu. Vďaka výmene mäsa za údené tofu toto jedlo nezaťaží vaše trávenie a budete sa po ňom cítiť ľahko a rozdiel v chuti takmer nespoznáte.
Kotlíkový guláš z údeného tofu
Tento recept na kotlíkový guláš z údeného tofu môžete použiť v prípade, ak:
- nemáte, prípadne nechcete použiť mäso
- si chcete pochutnať na zdravšom kotlíkovom guláši
Vďaka použitej zelenine, rôznym druhom korenín a údeného tofu, ktoré je vyrobené z kvalitnej sóje, dodáte svojmu organizmu naozaj kvalitné rastlinné bielkoviny. Viac sa o pozitívnych účinkoch sóje na zdravie dočítate tu: sója
Čo potrebujeme: | Postup: |
|
|
Zdravotné účinky cesnaku:
- podporuje činnosť imunitného systému
- redukuje symptómy prechladnutia až o 70%
- znižuje hladinu zlého cholesterolu
- pomáha v boji s vysokým krvným tlakom
- pomáha udržovať naše kosti zdravé
Nezabúdajte ani na to, že konzumácia sóje pomáha vašim deťom rásť a vyvíjať sa. Všetko potrebné sa dočítate tu: sója a deti
Prajeme vám dobrú chuť a veríme, že vám náš kotlíkový guláš z údeného tofu bude chutiť.