Nátierka z tofu a zeleného pesta sa hodí na každú jarnú párty. Natrite si ju na domácu bagetu, hrianku alebo palacinku. Výraznú chuť pesta zjemní a doplní biele tofu a smotana.
Čo potrebujeme: |
Postup: |
- 1 balenie bieleho tofu
- 2 lyžice olivového oleja
- 2 lyžice smotany alebo jogurtu
- 3 – 4 lyžice zeleného pesta
- soľ, čierne korenie
- paradajky
- pečivo
|
- Tofu nastrúhame na hrubo.
- Na panvici rozpálime olivový olej, pridáme nastrúhané tofu, ktoré osolíme, okoreníme a pár minút opekáme až kým trochu nezhnedne.
- Necháme ho vychladnúť a potom primiešame pesto a smotanu.
- Podávame na opečenom pečive s plátkami paradajok.
|
Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:
Cestoviny a pizza
Jedlá bez mäsa
Dezerty a koláče